Стопкадър България он ЕърПетел следи какви мерки предприема полицията в Стара

...
Стопкадър България он ЕърПетел следи какви мерки предприема полицията в Стара
Коментари Харесай

Шефът на ОДМВР-Стара Загора: Проверяваме клубовете за криминално проявени охранители

Стопкадър България он Еър

" Петел " следи какви мерки подхваща полицията в Стара Загора след осъщественото безчовечие.

След случая, който потресе цялата страна, в Стара Загора взеха решение да вземат ограничения. Въпреки че съгласно някои от жителите на града те са закъснели, кметът на града нареди охранителите в нощните заведения да не са престъпно проявени.

А в случай че притежателите на клубовете откажат, ще се отнемат разрешенията им за удължено работно време. Това стана ясно след среща с шефовете на нощни клубове и полицията.

" Ние ще продължим с още по-сериозни ограничения по тези заведения. Предвид и този случай, който виждам, от 2020 година е открит въпросният причинител на това закононарушение, което доста нашумя – открит е като охранител в едно от заведенията в Стара Загора. Имаме данни, че е изпълнявал тези си функционалности и в друго заведение ", сподели шефът на ОДМВР-Стара Загора Лазар Христов.

" Община Стара Загора е построила система от видеонаблюдение, обхващаща входовете на настоящите нощни заведения в града, предвид на това оптимално бързо органите на реда да могат да открият осъществено ли е обещано закононарушение ", сподели секретарят на общината Делян Иванов, написа bgonair.bg.

" Не може да има разпоредени ограничения от закона за частната охранителна активност, които да заобикаляте целеустремено. Уверявам ви, че нашите инспекции не са тенденциозни, не са репресивни, само че те ще продължат до тогава, до момента в който влезете в границите на закона ", сподели още началникът на старозагорската полиция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР